Er partner inom bygg & fastighetsservice

Vad kan vi hjälpa just dig med?

Kanske du behöver bygga en utetrapp, lägga marksten, eller bygga en friggebod?
Vi hjälper dig även med allt från små byggprojekt till helrenoveringar där vi kan erbjuda kunden ett helhetskoncept tack vare vårt väletablerade kontaktnät inom alla yrkesgrupper. Förutom byggtjänster så erbjuder vi serviceavtal inom fastighetsskötsel, våra fastighetstekniker har både relevant utbildning och många års yrkesutövande i ryggen, ett serviceavtal med oss innebär mycket mer än glödlampsbyten.

Vi vänder oss i första hand till kunder i Stockholmsregionen. Vi är ett familjeföretag med stor kapacitet! I nuläget så servar vi förutom många bostadsrättsföreningar, även förvaltningar och bostadsutvecklare som Byggnadsfirma Olov Lindgren AB, Besqab, Fastighets AB L E Lundberg, Brickhouse , Förvaltnings AB Kilen.

En trädsgårdsarbete lägger nytt gräs

Byggservice

Fastighetsskötsel

Trädgårdsskötsel

Felanmälan och namnbyte

Instruktion för felanmälan

Skriftlig felanmälan kan alltid göras genom vårt formulär här på webbplatsen.

Felanmälan via telefon tas emot av Lars under vardagar, kl 07-17.

Vid akuta ärenden utanför ordinare arbetstid, kontakta istället den jourmontör er fastighet är ansluten till.

Instruktion för namnbyte

För att undvika onödiga dröjsmål, se till att ni också skriver följande i meddelande-rutan: Datum för avflytt och inflytt, samt vilket namn som ska plockas bort.

Tala om på ett tydligt sätt vilka namn som ska stå på remsorna. Viktigt är även att ni meddelar om bytet i god tid (några veckor i förväg).

Den boende bör för sin postgångs skull sätta upp en provisorisk lapp på brevlåda fram till att namnbytet utförs, vi kan ej garantera att det sker exakt på inflyttningsdagen.

Namn

E-post

Telefonnummer

Bostadsrättsförening

Lägenhetsnummer

Adress

Meddelande